6 junio, 2016

ACTIVITATS

folleto16 copia 4

ESTUDI DIRIGIT

Ambient de feina ideal per millorar el rendiment. Amb un professor a cada sala, els nois poden resoldre dubtes, fer treballs en grup i accedir a Internet. A més, sessions de tècniques d’estudi.

folleto16 copia 2

ESPORT

Equips de futbol que participen a les lligues escolars de la ciutat. Entrenament, competició i treball en equip. Futbol sala, futbol 7 o futbol 11, segons la categoria. Col·laborem amb el Consell Esportiu de L’Hospitalet i el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona.

folleto16 copia 3

AUDIOVISUALS & THEATER

Històries, aventures, personatges, conflictes, supera- ció, creativitat, música, art, bellesa i tècnica. Una gran manera de passar-s’ho bé amb els amics, aprendre expressió oral i les claus de l’audiovisual.

folleto16

INVENTS & ROBÓTICA

L’enginy, la creativitat i la constància ajuden a despertar els talents que tenim dins. Saber aplicar-los correctament a la realitat és un bon repte.

MÚSICA

El llenguatge musical mitjançant els instrument més emblemàtics: guitarra, teclat, bateria, baix, guitarra elèctrica i la veu; clar. Fem un grup de música?

CAP DE SETMANA & VACANCES

Excursions, activitats solidàries, sortides en bici, recessos espirituals, campus d’estiu, campionats de futbol, convivències, activitats familiars, calçotades, cinefòrums… Passar-ho molt bé, aprofitar el temps i aprendre a conviure.